-
Κεφτεδάκια Καγιανά (Ελληνική ντομάτα ομελέτα) Σύσταση του σεφ
Κεφτεδάκια με παραδοσιακά μαγειρευτά, ομελέτα, ντομάτα, παρθένο ελαιόλαδο, άλας & πιπέρι. -
Σπαγγέτι μπολονεζ
Μοσχαρίσιο κρέας, μακαρόνια, ντομάτα, βότανα, παρθένο ελαιόλαδο, άλας & πιπέρι. -
Μοσχαρίσιο κρέας με πατάτες (παραδοσιακά μαγειρεμένο στο φούρνο)
Βοδινό κρέας, πατάτες, παρθένο ελαιόλαδο, βότανα, άλας & πιπέρι. -
Αρνί με πατάτες (παραδοσιακά μαγειρεμένο στο φούρνο)
Λάμπα, πατάτες, αποξηραμένη ρίγανη, λεμόνι, παρθένο ελαιόλαδο, άλας & πιπέρι. -
Pastitsio (παραδοσιακά μαγειρεμένο στο φούρνο)
Μακαρόνια βραστά, κιμάς μαγειρεμένος με ντομάτα και μπαχαρικά, από πάνω με σάλτσα μπεσαμέλ. -
Mousaka (παραδοσιακά μαγειρεμένο στο φούρνο)
Στρώσεις μελιτζάνες ψιλοκομμένες & πατάτες, κιμάς μαγειρεμένος με ντομάτα και μπαχαρικά, από πάνω με σάλτσα μπεσαμέλ.