-
Μεσσηνιακό τυρί Ταλαγάνι
Τοπικό τυρί σε τριμμένη κρούστα φύλλου (“Kataifi”) & μαρμελάδα τσίλι. -
Ελληνικές γαρίδες Σαγανάκι
Γαρίδα, ντομάτες, σκόρδο, Ούζο, βασιλικός, ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ, φρέσκια ρίγανη, άλας & πιπέρι. -
Πιατέλα ανάμειξης τυριών
Νόστιμα είδη τυριών. Ζητήστε από τον μαιτρ να συνδυάσετε το κρασί. -
Καρπάτσιο βοείου κρέατος Σύσταση του σεφ
παρμεζάνα, παρθένο ελαιόλαδο, λεμόνι, ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, άγρια φύλλα πυραύλων. -
ταρτάρ βοείου κρέατος
Βοδινό κρέας, αγγουράκι τουρσί, κρόκος αυγού, κρεμμύδι, κοκκινοπίπερο. -
Κολοκύθι & μελιτζάνες στραπατσάδα (Ελληνική ντομάτα ομελέτα) Σύσταση του σεφ
Κολοκύθι, μελιτζάνες, ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ, παρθένο ελαιόλαδο, άλας & πιπέρι. -
Bougiourdi
ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ, ντομάτα, πράσινο πιπέρι, καυτερή πιπεριά. -
Φάβα (Ελληνικό Κίτρινο Σπλιτ Μπιζέλι)
Πουρές κίτρινου αρακά, κρεμμύδι, αποξηραμένη ρίγανη, παρθένο ελαιόλαδο, άλας & πιπέρι. -
Melitzanosalata (Ντιπ ελληνικής ψητής μελιτζάνας)
Μελιτζάνες ψητές, σκόρδο, παρθένο ελαιόλαδο, μαϊντανός, άλας & πιπέρι. -
Ταραμοσαλάτα (Ελληνική ντιπ ψαριού αυγοτάραχου)
Λευκό αυγοτάραχο, παρθένο ελαιόλαδο, ψωμί, λεμόνι, κρεμμύδι, σκόρδο, άλας & πιπέρι.