Μην χάσετε
Koukos Specialties
-
Κεφτεδάκια Καγιανά (Ελληνική ντομάτα ομελέτα) Σύσταση του σεφ
Κεφτεδάκια με παραδοσιακά μαγειρευτά, ομελέτα, ντομάτα, παρθένο ελαιόλαδο, άλας & πιπέρι. -
Αστακομακαρονάδα Σύσταση του σεφ
Μακαρόνια, παρθένο ελαιόλαδο, ντομάτα, άλας & πιπέρι. -
Ossobuko με ζυμαρικά orzo & λάδι λευκής τρούφας Σύσταση του σεφ
The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Χοιρινό φιλέτο με σάλτσα από “Mavrodafni” (μαύρο σταφύλι, εγχώριο προϊόν Αχαΐας) και πουρέ μήλου. Σύσταση του σεφ
The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Καρπάτσιο βοείου κρέατος Σύσταση του σεφ
παρμεζάνα, παρθένο ελαιόλαδο, λεμόνι, ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, άγρια φύλλα πυραύλων. -
Κολοκύθι & μελιτζάνες στραπατσάδα (Ελληνική ντομάτα ομελέτα) Σύσταση του σεφ
Κολοκύθι, μελιτζάνες, ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ, παρθένο ελαιόλαδο, άλας & πιπέρι. -
“Koukos” σαλάτα Σύσταση του σεφ
Εποχιακά τοπικά λαχανικά, ντόπιο λευκό τυρί και ελαιόλαδο. -
Πράσινη σαλάτα με ελληνικό τυρί Σφέλα Σύσταση του σεφ
Ξηρά σύκα, καρύδια, αυξάνοντας, baby σπανάκι, ρουκέτα & ντρέσινγκ πορτοκαλιού.
Ορεκτικά
Τα ορεκτικά έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στο ελληνικό τραπέζι. Πριν από το κυρίως πιάτο λατρεύουμε να γευόμαστε πρώτα διάφορα ορεκτικά. Η ιδανική επιλογή κάτω από τον ελληνικό ήλιο.
-
Ταραμοσαλάτα (Ελληνική ντιπ ψαριού αυγοτάραχου)
Λευκό αυγοτάραχο, παρθένο ελαιόλαδο, ψωμί, λεμόνι, κρεμμύδι, σκόρδο, άλας & πιπέρι. -
Melitzanosalata (Ντιπ ελληνικής ψητής μελιτζάνας)
Μελιτζάνες ψητές, σκόρδο, παρθένο ελαιόλαδο, μαϊντανός, άλας & πιπέρι. -
Φάβα (Ελληνικό Κίτρινο Σπλιτ Μπιζέλι)
Πουρές κίτρινου αρακά, κρεμμύδι, αποξηραμένη ρίγανη, παρθένο ελαιόλαδο, άλας & πιπέρι. -
Bougiourdi
ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ, ντομάτα, πράσινο πιπέρι, καυτερή πιπεριά. -
Κολοκύθι & μελιτζάνες στραπατσάδα (Ελληνική ντομάτα ομελέτα) Σύσταση του σεφ
Κολοκύθι, μελιτζάνες, ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ, παρθένο ελαιόλαδο, άλας & πιπέρι. -
ταρτάρ βοείου κρέατος
Βοδινό κρέας, αγγουράκι τουρσί, κρόκος αυγού, κρεμμύδι, κοκκινοπίπερο. -
Καρπάτσιο βοείου κρέατος Σύσταση του σεφ
παρμεζάνα, παρθένο ελαιόλαδο, λεμόνι, ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, άγρια φύλλα πυραύλων. -
Πιατέλα ανάμειξης τυριών
Νόστιμα είδη τυριών. Ζητήστε από τον μαιτρ να συνδυάσετε το κρασί. -
Ελληνικές γαρίδες Σαγανάκι
Γαρίδα, ντομάτες, σκόρδο, Ούζο, βασιλικός, ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ, φρέσκια ρίγανη, άλας & πιπέρι. -
Μεσσηνιακό τυρί Ταλαγάνι
Τοπικό τυρί σε τριμμένη κρούστα φύλλου (“Kataifi”) & μαρμελάδα τσίλι.
Μαγειρεμένο με ελαιόλαδο
Έντονες ελληνικές γεύσεις που θα εντυπωσιάσουν θετικά το πιάτο σας. Όλα τα παραδοσιακά προϊόντα μαγειρεμένα με προσοχή όπως θα τα μαγειρέψαμε για το οικογενειακό μας τραπέζι.
-
γίγαντες (Ελληνικά παραδοσιακά λευκά ξερά φασόλια γίγαντες)
Μαγειρεμένο σε ντομάτα,κρεμμύδια,παρθένο ελαιόλαδο & μαϊντανός. -
Fasolakia (Ελληνικά παραδοσιακά πράσινα φρέσκα φασόλια)
Μαγειρεμένο σε ντομάτα, κρεμμύδι, παρθένο ελαιόλαδο & πατάτες. -
μπριάμ (Ελληνικό παραδοσιακό ψητό στο φούρνο )
Ποικιλία λαχανικών με ντομάτα, παρθένο ελαιόλαδο & βότανα της ελληνικής γης. -
ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ & πράσινες πιπεριές (Ελληνικό παραδοσιακό ψητό στο φούρνο )
Ρύζι, κρεμμύδι, σκόρδο, παρθένο ελαιόλαδο, μέντα, παρθένο ελαιόλαδο.
Ψάρι & Θαλασσινά
Τα ψάρια και τα θαλασσινά σας προσφέρουν αυθεντική απλότητα στο τραπέζι σας. Ένα ταξίδι στους θησαυρούς της ελληνικής θάλασσας με πολλά θρεπτικά και γαστρονομικά οφέλη.
-
τσιπούρα (“Tsipoura”)
Εντυπωσιακό σε εμφάνιση και γεύση, μια σταθερά νόστιμη επιλογή. Η λευκή και τρυφερή σάρκα του Chipura θεωρείται από πολλούς ως το πιο νόστιμο από όλα τα ψάρια της οικογένειας των sparidae. Tsipoura, είναι ψάρι υψηλής ποιότητας, προσφορά, εξαιρετικά θρεπτικό με πλούσια γεύση, βελούδινη υφή, πλούσιο σε ωμέγα-3. The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Λαβράκι με μους μελιτζάνας και σάλτσα πιπεριάς
The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Τηγανητό καλαμάρι
The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Γαρίδες
Οι γαρίδες είναι μια από τις πιο δημοφιλείς θαλασσινές λιχουδιές. Το πιο διαδεδομένο από τα καρκινοειδή έχει ανοιχτό ροζ χρώμα, δεν έχει νύχια και το κέλυφός του είναι σχετικά μαλακό. The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
ΧΤΑΠΟΔΙ ΨΗΤΟ
Το χταπόδι είναι μαλάκιο, it's a favorite ''mezes''. The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Αστακομακαρονάδα Σύσταση του σεφ
Μακαρόνια, παρθένο ελαιόλαδο, ντομάτα, άλας & πιπέρι. -
Μπάσο σεβίτσε
Μαριναρισμένο σε φρέσκο χυμό εσπεριδοειδών, κοκκινοπίπερο, κρεμμύδι, παρθένο ελαιόλαδο. -
Σαρδέλες
Ζει σε όλες τις θάλασσες και στο Αιγαίο. Μήκος σώματος έως 25 εκ. Ταιριάζει πολύ με το ούζο, κρασί, μπύρα, tsipouro. Αυτό το μικρό ψάρι είναι μια εξαιρετική επιλογή καθώς προσφέρει πολλές ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό σας. Τhe side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Φαγκρί (“Fagri”)
Είναι ένα ψάρι υψηλής ποιότητας με τραγανή σάρκα, ήπια γλυκιά γεύση και υψηλή θρεπτική αξία καθώς είναι πλούσιο σε ωμέγα-3. Ένα είδος ψαριού από 30-70 εκ. μήκος και βάρος έως 7 κιλό. Η πλάτη είναι χρυσοκόκκινη, η κοιλιά είναι υπόλευκη, με μπλε κηλίδες στα πλευρά. Το κρέας του είναι άφθονο και πολύ νόστιμο. The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
μπαρμπούνι
Το μπαρμπούνι είναι ένα υπέροχο ψάρι. Τα μεγαλύτερα, που μπορεί να ζυγίζει μέχρι 800 γραμμάρια. Το χρώμα τους είναι κόκκινο. The side dish will be the chef's suggestion of the day.
Ζεστά πιάτα
Ένας τρόπος για να κατανοήσετε την κουλτούρα ενός λαού είναι να δοκιμάσετε το φαγητό που τρώει στο κυριακάτικο τραπέζι. Θα σας διδάξουν τις πρώτες σας λέξεις στα ελληνικά, “Μουσακάς”.
-
Mousaka (παραδοσιακά μαγειρεμένο στο φούρνο)
Στρώσεις μελιτζάνες ψιλοκομμένες & πατάτες, κιμάς μαγειρεμένος με ντομάτα και μπαχαρικά, από πάνω με σάλτσα μπεσαμέλ. -
Pastitsio (παραδοσιακά μαγειρεμένο στο φούρνο)
Μακαρόνια βραστά, κιμάς μαγειρεμένος με ντομάτα και μπαχαρικά, από πάνω με σάλτσα μπεσαμέλ. -
Αρνί με πατάτες (παραδοσιακά μαγειρεμένο στο φούρνο)
Λάμπα, πατάτες, αποξηραμένη ρίγανη, λεμόνι, παρθένο ελαιόλαδο, άλας & πιπέρι. -
Μοσχαρίσιο κρέας με πατάτες (παραδοσιακά μαγειρεμένο στο φούρνο)
Βοδινό κρέας, πατάτες, παρθένο ελαιόλαδο, βότανα, άλας & πιπέρι. -
Σπαγγέτι μπολονεζ
Μοσχαρίσιο κρέας, μακαρόνια, ντομάτα, βότανα, παρθένο ελαιόλαδο, άλας & πιπέρι. -
Κεφτεδάκια Καγιανά (Ελληνική ντομάτα ομελέτα) Σύσταση του σεφ
Κεφτεδάκια με παραδοσιακά μαγειρευτά, ομελέτα, ντομάτα, παρθένο ελαιόλαδο, άλας & πιπέρι.
Στη σχάρα
Σε ένα τραπέζι με την οικογένεια και τους φίλους, καλό κρέας μαγειρεμένο με διάφορους τρόπους για όλα τα γούστα. Συνδυάστε το με ένα καλό κρασί και θα βελτιώσει το γεύμα σας.
-
Σνίτσελ κοτόπουλου
The side dish will be the chef's suggestion of the day -
Σνίτσελ χοιρινό φιλέτο
The side dish will be the chef's suggestion of the day -
Μοσχαρίσια μπριζόλα
The side dish will be the chef's suggestion of the day -
Τρυφερή μοσχαρίσια μπριζόλα
The side dish will be the chef's suggestion of the day -
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Φιλέτο κοτόπουλο
The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Κεμπάπ
Χοιρινό, βοδινό κρέας, αρνίσιος κιμάς. Τhe side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Beef Rib‐Eye Black Angus
The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Τenderloin pork souvlaki (τμήμα)
The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Chicken fillet souvlaki (τμήμα)
The side dish will be the chef's suggestion of the day. Συνδυασμός με κόκκινο κρασί. -
Beef fillet souvlaki
The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Μοσχαρίσιο φιλέτο
The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Χοιρινό φιλέτο με σάλτσα από “Mavrodafni” (μαύρο σταφύλι, εγχώριο προϊόν Αχαΐας) και πουρέ μήλου. Σύσταση του σεφ
The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Ossobuko με ζυμαρικά orzo & λάδι λευκής τρούφας Σύσταση του σεφ
The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Χοιρινό φιλέτο Εξαιρετική γεύση
The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
παϊδάκια (τμήμα)
The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Χοιρινή μπριζόλα
The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Μοσχαρίσιο μπιφτέκι γεμιστό
Γεμιστά με κίτρινο τυρί, the side dish will be the chef's suggestion of the day.
Σαλάτες
Σαλάτες, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, γίνετε τα αστέρια του τραπεζιού μας. Η φρεσκάδα και η φρέσκια γεύση τους είναι ότι καλύτερο μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας.
-
Εποχιακά χόρτα στον ατμό
Πράσινη φυλλώδης σαλάτα με χόρτα εποχής στον ατμό -
Παντζαροσαλάτα
Παντζάρι, γιαούρτι, σκόρδο, παρθένο ελαιόλαδο, ξύδι, άλας & πιπέρι. -
Ντοματοσαλάτα
Ντομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι, πράσινο πιπέρι, ελιές Καλαμάτας, αποξηραμένη ρίγανη, παρθένο ελαιόλαδο, άλας & πιπέρι. -
“Koukos” σαλάτα Σύσταση του σεφ
Εποχιακά τοπικά λαχανικά, ντόπιο λευκό τυρί και ελαιόλαδο. -
Παραδοσιακή ελληνική σαλάτα
Ντομάτα, αγγούρι, ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ, κρεμμύδι, πράσινο πιπέρι, ελιές Καλαμάτας, αποξηραμένη ρίγανη, παρθένο ελαιόλαδο, άλας & πιπέρι. -
Πράσινη σαλάτα με ελληνικό τυρί Σφέλα Σύσταση του σεφ
Ξηρά σύκα, καρύδια, αυξάνοντας, baby σπανάκι, ρουκέτα & ντρέσινγκ πορτοκαλιού.