-
Μπάσο σεβίτσε
Μαριναρισμένο σε φρέσκο χυμό εσπεριδοειδών, κοκκινοπίπερο, κρεμμύδι, παρθένο ελαιόλαδο. -
Αστακομακαρονάδα Σύσταση του σεφ
Μακαρόνια, παρθένο ελαιόλαδο, ντομάτα, άλας & πιπέρι. -
ΧΤΑΠΟΔΙ ΨΗΤΟ
Το χταπόδι είναι μαλάκιο, it's a favorite ''mezes''. The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Γαρίδες
Οι γαρίδες είναι μια από τις πιο δημοφιλείς θαλασσινές λιχουδιές. Το πιο διαδεδομένο από τα καρκινοειδή έχει ανοιχτό ροζ χρώμα, δεν έχει νύχια και το κέλυφός του είναι σχετικά μαλακό. The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Τηγανητό καλαμάρι
The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Λαβράκι με μους μελιτζάνας και σάλτσα πιπεριάς
The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
τσιπούρα (“Tsipoura”)
Εντυπωσιακό σε εμφάνιση και γεύση, μια σταθερά νόστιμη επιλογή. Η λευκή και τρυφερή σάρκα του Chipura θεωρείται από πολλούς ως το πιο νόστιμο από όλα τα ψάρια της οικογένειας των sparidae. Tsipoura, είναι ψάρι υψηλής ποιότητας, προσφορά, εξαιρετικά θρεπτικό με πλούσια γεύση, βελούδινη υφή, πλούσιο σε ωμέγα-3. The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
μπαρμπούνι
Το μπαρμπούνι είναι ένα υπέροχο ψάρι. Τα μεγαλύτερα, που μπορεί να ζυγίζει μέχρι 800 γραμμάρια. Το χρώμα τους είναι κόκκινο. The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Φαγκρί (“Fagri”)
Είναι ένα ψάρι υψηλής ποιότητας με τραγανή σάρκα, ήπια γλυκιά γεύση και υψηλή θρεπτική αξία καθώς είναι πλούσιο σε ωμέγα-3. Ένα είδος ψαριού από 30-70 εκ. μήκος και βάρος έως 7 κιλό. Η πλάτη είναι χρυσοκόκκινη, η κοιλιά είναι υπόλευκη, με μπλε κηλίδες στα πλευρά. Το κρέας του είναι άφθονο και πολύ νόστιμο. The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Σαρδέλες
Ζει σε όλες τις θάλασσες και στο Αιγαίο. Μήκος σώματος έως 25 εκ. Ταιριάζει πολύ με το ούζο, κρασί, μπύρα, tsipouro. Αυτό το μικρό ψάρι είναι μια εξαιρετική επιλογή καθώς προσφέρει πολλές ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό σας. Τhe side dish will be the chef's suggestion of the day.