-
Κεφτεδάκια Καγιανά (Ελληνική ντομάτα ομελέτα) Σύσταση του σεφ
Κεφτεδάκια με παραδοσιακά μαγειρευτά, ομελέτα, ντομάτα, παρθένο ελαιόλαδο, άλας & πιπέρι. -
Αστακομακαρονάδα Σύσταση του σεφ
Μακαρόνια, παρθένο ελαιόλαδο, ντομάτα, άλας & πιπέρι. -
Ossobuko με ζυμαρικά orzo & λάδι λευκής τρούφας Σύσταση του σεφ
The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Χοιρινό φιλέτο με σάλτσα από “Mavrodafni” (μαύρο σταφύλι, εγχώριο προϊόν Αχαΐας) και πουρέ μήλου. Σύσταση του σεφ
The side dish will be the chef's suggestion of the day. -
Καρπάτσιο βοείου κρέατος Σύσταση του σεφ
παρμεζάνα, παρθένο ελαιόλαδο, λεμόνι, ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, άγρια φύλλα πυραύλων. -
Κολοκύθι & μελιτζάνες στραπατσάδα (Ελληνική ντομάτα ομελέτα) Σύσταση του σεφ
Κολοκύθι, μελιτζάνες, ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ, παρθένο ελαιόλαδο, άλας & πιπέρι. -
“Koukos” σαλάτα Σύσταση του σεφ
Εποχιακά τοπικά λαχανικά, ντόπιο λευκό τυρί και ελαιόλαδο. -
Πράσινη σαλάτα με ελληνικό τυρί Σφέλα Σύσταση του σεφ
Ξηρά σύκα, καρύδια, αυξάνοντας, baby σπανάκι, ρουκέτα & ντρέσινγκ πορτοκαλιού.